Menu

Teknik servis hizmeti genel kurallar

16 Mayıs 2020 - Teknik servis
Teknik servis hizmeti genel kurallar
PAYLAŞ
YAZIYI Sesli dinle

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek amacı ile aşağıda yazılı genel kurallara uymanızı önemle rica ederiz.

-Servise cihaz göndermeden önce 0551 169 02 57 numaralı whatsapp destek hattı üzerinden iletişime geçerek cihazın sorunu hakkında bilgi verilmelidir.
Birçok marka cihaz servise gelme ihtiyacı olmadan uzaktan müdahale edilerek sorunları çözülebilmektedir.

-Cihazınızda yapılacak işlem ve tahmini onarım bedeli hakkında whatsapp üzerinden lütfen bilgi alınız
onarım için verilen fiyat bağlayıcı değildir kesin rakkam cihaz servise geldiğinde yapılacak kontrol neticesinde belli olacaktır.

-Servis anlaşmamız bulunan ithalatçı yada satıcılardan alınmış ve Garanti süresi devam eden cihazlar üretim hatalarına karşı belli şartlar dahilinde ücretsiz olarak tamir edimektedir
Lütfen servise cihaz göndermeden önce marka model ve satın aldığınız satıcı bilgilerini whatsapp üzerinden paylaşarak cihazınızın ücretli yada ücretsiz onarım hizmetinden yararlanıp yararlanmayacağı konusunda bilgi alınız
Tarafınızdan yurt dışından getirilmiş cihazlar,
Faturası ve garanti belgesi olmayan cihazlar,
Resmi ithalatçı olduğu halde bizimle servis anlaşması yapmamış olan firmaların sattıkları cihazlar,
kullanıcı hatasından ötürü arızalanan cihazlar garanti kapsamı dahilinde ücretsiz servis  hizmetinden yararlanamazlar

-Servise gönderilecek cihazlar sim kartı ile birlikte gönderilmelidir.
Servise gelen cihazlarda yapılan ön kontrol neticesinde cihaz kaynaklı sorun olmamasına rağmen sim kartlara gereken ayarların yapılmayışından ötürü cihazlar çalışmamaktadır
Cihazın sim kart ile birlikte servise gönderilmesi neticesinde hem cihaz tarafı hemde sim kart tarafı kontrol edilerek her iki faktörden kaynaklanabilecek sorunlara gereken müdahale yapılarak cihaz çalışır vaziyette müşteriye gönderilir.

-Servise gönderilecek cihazlarda Şarj adaptörü, şarj kablosu, tasma, kayış ve cihaz ile birlikte kullanılan ve onarım ihtiyacı olmayan diğer bağlantı aparatları ve aksesuarlar gönderilmemelidir.
Sadece cihaz ve sim kartın gönderilmesi yeterlidir.

-GPS cihazı Kargo ile gönderilmelidir  motorlu taşıt üzerinde servis adresinde sökme ve yeniden montaj işlemleri yapılmamaktadır.

-Servise gönderilecek cihazların kargo ücretleri GÖNDEREN TARAFINDAN ÖDENMELİDİR.
Alıcı ödemeli olarak gönderilen kargolar teslim alınmadan geri gönderilecektir bu konuya özellikle dikkat edilmesi gerekir.
Gönderilecek cihazın garantisinin devam etmesi kargo ücretinin servis tarafından karşılanacağı anlamına gelmez.

-Tamiri yapılan cihazların ödemesi cihaz kargoya verilmeden önce size gönderilecek İBAN numarası üzerinden banka hesabımıza havale ile yapılmalıdır kredi kartı ile yapılacak ödemeler kabul edilmemektedir.
Ödeme yapıldıktan sonra ödeme dekontu whatsapp üzerinden gönderildikten sonra Kargo bilgileriniz ve Fatura içinde TC kimlik numaranız mutlaka yazılmalıdır.

-Servis süresi yoğunluğa bağlı olmak kaydı ile 7-14 gün arasıdır. Arıza ve yedek parça temin sürelerine göre cihaz serviste daha kısa yada uzun kalabilir

Servise herhangi bir cihaz gönderdiğinizde yukarıdaki şartları okuduğunuzu ve anladığınızı peşinen kabul etmiş sayılırsınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: içerik koruma altında !!
WhatsApp chat